Is mijn laptop kapot of is mijn laptop adapter kapot?

Is mijn laptop kapot of is mijn laptop adapter kapot?

Regelmatig heb ik klanten bij wie het niet duidelijk is of de laptop kapot is, of dat het de adapter is die er mee is opgehouden. Dit probleem is slechts op één manier op te lossen: een andere adapter proberen. Houdt er wel rekening mee dat de adapter die u hiervoor gebruikt geen schade  veroorzaakt aan uw laptop. Welke adapters u mag gebruiken op uw laptop vindt u in het artikel ‘kan ik een andere adapter gebruiken op mijn laptop?’. Als uw laptop zelf kapot is, is het nog maar de vraag of vervangen nog rendabel is. Marktplaats biedt vaak uitkomst als u wilt bepalen hoe veel uw laptop (ongeveer) nog waard is. Een basale richtlijn is dat een laptop onder  de 200 euro zelden nog een reparatie waard is. Tussen de 200 en 300 euro ligt dit vooral aan de reparatiekosten. Laat u hierover van te voren vooral informeren. Is het inderdaad uw laptop adapter die kapot is? Hier vind u informatie die u kan helpen bij het vinden van een nieuwe laptop adapter voor uw merk laptop.