Welke adapter voor mijn merk laptop?

Welke adapter voor mijn merk laptop?

Om wat overzicht te scheppen in de wirwar van laptop adapters zal ik hier per merk  alle laptop types af gaan en hierbij laten zien welke adapters er gebruikt worden voor deze merken laptops.
Soms lijken de adapters erg veel op elkaar, maar zitten er  toch wat kleine verschilletjes in. Ik wil proberen te laten zien welke adapters er voor welk merk geschikt  zijn. Hiermee hoop ik u te helpen met het zoeken van de juiste adapter voor uw type laptop. Uiteraard kan ik niet alle types laptops  ehandelen, en ook kan ik niet alle types adapters noemen. Ik zal proberen met betrekking tot de grote merken zo volledig mogelijk te zijn. Ik zal hierbij noemen wat de meest voorkomende connectors ( aansluitingen ) zijn en de meest voorkomende voltages, amperages en wattages. Als ik het over de maten van de connector heb is de eerst genoemde maat de diameter van de buitenkant van de pin, de tweede maat is de diameter van de binnenkant van de pin (het gaatje in de pin).

 

Heeft u een nieuwe laptop adapter nodig maar weet u niet welke adapter bij uw laptop past? Gebruik onze wizard en zoek dit in enkele stappen uit!